Inhoudsopgave

Alles over trampolines, tafeltennistafels, picknicktafels en speeltoestellen

Welkom op ons weblog. U leest hier het laatste nieuws en tips bij aanschaf van uw trampoline, tafeltennistafel, picknicktafel of speeltoestel. Veilig speelplezier voor kinderen en volwassenen is in ieders belang. De website is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken. Binnen ieder hoofdstuk wordt een produkt uitgelicht. Wij geven u tips en aankoop advies. Keurig beschreven voor een compleet en helder overzicht. Leest u rustig de voor u relevante artikelen. Informeer u goed.

Inhoudsopgave

Trampoline
Welke trampoline moet ik kopen? Een ronde of een rechthoekige? Kan ik de trampoline ingraven en hoe moet dat dan? Welke trampolinerand is geschikt voor mijn trampoline?

Tafeltennistafel
Kiest u voor een outdoor of een indoor tafeltennistafel? Wat zijn de verschillen? Voor schoolpleinen en recreatieve doeleinden zijn er ook betonnen tafeltennistafels.

Picknicktafel
Een picknicktafel is een sierraad in uw tuin. Een picknicktafel heeft weinig onderhoud nodig. De picknicktafels zijn leverbaar in hardhout en vurenhout.

Voetbaltafel
Een ouderwets potje tafelvoetbal. Leuk voor thuis of in de kantine. Lekker stevig draaien aan de stangen en maak dat doelpunt. Er zijn kleine voetbaltafels voor de kinderen en professionele tafelvoetbalspelen van Garlando voor het ruigere werk.

Pooltafel
Een pooltafel is er in vele maten. De meest gangbare maat is de 8ft pooltafel. Deze pooltafels zijn doorgaans op leisteen zodat de ballen goed blijven rollen. Voor thuisgebruik zijn er ook pooltafels met een houten speelveld leverbaar.

Voetbaldoeltje
In iedere tuin past wel een voetbaldoeltje. Lekker een potje voetballen. Maar dan wel graag met een doeltje dat niet na twee keer schieten stuk is. Daarom leveren wij stalen voetbaldoelen.

 

 

Airhockey tafel
Het spel op lucht met de pucks en de pushers. Laat het schijfje wrijvingsloos over de tafel vliegen en maak een goal. Ben jij sneller dan jouw tegenstander.

Basketbalpaal
Een goede basketbalpaal is makkelijk te plaatsen in de tuin. De meeste modellen zijn makkelijk verrijdbaar.

TrampoFit
TrampoFit is een app die je gratis op jouw smartphone kunt downloaden. De app meet hoe hoog jij kunt springen op de trampoline. Superleuk om te doen. Je kunt zelf bepalen welke doel je je stelt. Deel jouw resultaten met vrienden via Facebook en Twitter.