Op de skelter door de straten crossen

Skelters in diverse modellen

Dat wil toch ieder kind. Lekker met de skelter door de tuin en de straat crossen. Skelters zijn er in vele maten en vormen. De kleinste skelters kunnen al door kinderen van een jaar of 3-4 bereden worden. Die zijn licht van gewicht en makkelijk bestuurbaar. Voor de grotere kinderen zijn er allerlei modellen die voorzien zijn van de laatste snufjes. Schijfremmen, versnellingen, toeter, verstelbare stoel.

De vernieuwingen staan niet stil, ook niet bij skelters. Een skelter wordt steeds trendgevoeliger. Vroeger had je de keuze uit een rode of een blauwe skelter. Die tijd is voorbij. Er zijn vele merken met een veelvoud aan uitvoeringen. Denk eens aan een Ferrari skelter, of een John Deere skelter of een Kettquad. Je kunt het bijna niet meer verzinnen of het is er.

Maar bovenal. Een skelter blijft een zeer gewaardeerd speeltoestel voor kinderen. Het spreekt ook in deze tijd bij kinderen nog tot de verbeelding. Met een skelter hebben ze hun eigen vervoersmiddel. In de recreatie sector zoals campings en bungalowparken behoort het verhuur van skelters tot een winstgevende aktiviteit.

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply