Tafeltennistafel outdoor

Tafeltennis blijft populair

De outdoor tafeltennistafels zijn ongekend populair. Cornilleau heeft een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. De tafeltennistafels van tegenwoordig zijn erg gebruikersvriendelijk. Onder veruit de meeste tafels zitten wieltjes zodat de pingpongtafel makkelijk is te verplaatsen. Het opklappen van de tafels gaat doorgaans met slechts enkele handelingen. Zonder dat voor het opklappen een grote krachtsinspanning is vereist. Bij vele gezinnen staat een pingpongtafel. Jong en oud vinden een spelletje tafeltennis leuk. En dat is best te begrijpen.

Outdoor Tafeltennistafel Cornilleau

Cornilleau tafeltennistafels

Cornilleau maakt al ruim 40 jaar tafeltennis tafels. In 2012 leverden ze alle tafeltennistafels op de Olympische Spelen van Londen. Ze hebben een bijzonder ruime collectie. Voor beginnende spelers en professionele spelers. En dat is niet zonder reden. De tafeltennistafels van Cornilleau zijn mooi om te zien en om op te spelen. Het gebruikersgemak is uniek. Daar houden ze bij het ontwerp al rekening mee. Speelplezier voor iedereen. Zij waren de eerste die de tafeltennistafel outdoor op de markt brachten. Zo kon iedereen ook buiten tafeltennissen. Een indoor tafeltennistafel heeft een speelveld dat is gemaakt van spaanplaat. Spaanplaat is niet weersbestendig. Water trekt in het hout waardoor het hout, en dus het speelveld, gaat kromtrekken. De tafel is dan niet meer te gebruiken.

De tafels zijn goed verpakt in een doos. De kans op beschadigingen tijdens transport is daardoor erg klein. Iedere tafel heeft zijn eigen unieke serie- en referentienummer. Zo kan er zelfs na jaren nog een specifiek onderdeel worden nageleverd. Ook dat is een kenmerk van Cornilleau. Ze hebben hun aftersales dienstverlening op een hoog niveau.

Tafeltennistafel outdoor

De outdoor tafeltennistafels van Cornilleau hebben een speelveld van kunststof. Dat is weersbestendig. Regen heeft geen invloed op dit materiaal. Als u een keer vergeten bent de tafel op te klappen en weg te zetten, dan kan een regenbui geen kwaad. De tafel droog maken en u kunt weer spelen. Het frame van de buiten pingpongtafels is behandeld, zodat roesten tot het verleden behoort.

Cornilleau was een van de eerste fabrikanten die een tafeltennistafel voor outdoor gebruik introduceerde. Cornilleau had al veel ervaring met het maken van tafeltennistafels voor wedstrijd en indoor gebruik. Om de particuliere markt beter te kunnen bedienen ontwerpen ze een tafel die weersbestendig was. De meeste mensen hebben niet de ruimte om binnen een tafeltennistafel op te stellen. Aangezien er steeds meer vraag kwam naar een outdoor pingpongtafel werd het interessant om een dergelijke tafel te ontwerpen. Inmiddels heeft Cornilleau een breed assortiment aan outdoor tafeltennistafels. Wist u dat er tegenwoordig meer outdoor dan indoor tafels verkocht worden wereldwijd?

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply